Ένα ποδήλατο τύπου BMX / Free style, 20 ιντσών, μαύρου χρώματος, βρέθηκε στην πόλη της Αλεξάνδρειας και παραδόθηκε στις 18 Αυγούστου 2026 στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξάνδρειας.

Η Υπηρεσία απευθύνει έκκληση σε όποιον αναγνωρίζει το ποδήλατο ως δικό του να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία του Τμήματος, προκειμένου να δώσει περισσότερες πληροφορίες και να γίνει η διαδικασία παραλαβής του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά, από τις 09:00 έως τις 15:00, στη Γραμματεία του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξάνδρειας, στο τηλέφωνο 23330 53355.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία που συνοδεύει την ενημέρωση είναι ενδεικτική και απεικονίζει παρόμοιο ποδήλατο, όχι απαραίτητα το συγκεκριμένο που βρέθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
Exit mobile version