Η τροφοδοσία των καταστημάτων επί της Βετσοπoύλου διογκώνουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της κεντρικής οδού της πόλης. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ειδικές θέσεις στάσης και στάθμευσης των φορτηγών φορτο-εκφόρτωσης αλλά ούτε και συγκεκριμένο ωράριο όπως σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Για το λόγο αυτό ο Δήμος Αλεξάνδρειας με απόφασή του πρόκειται να δημιουργήσει εννέα συγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης για την τροφοδοσία των καταστημάτων. Επειδή όμως η έγκριση αυτής της απόφασης πρόκειται να περάσει από πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες, ο δημοτικος σύμβουλος Αργύρης Πανταζόπουλος πρότεινε τον καθορισμό ενός ωραρίου εντός του οποίου θα μπορεί να γινεται η τροφοδοσία των καταστμηάτων. Συγκεκριμένα πρότεινε να γίνεται μέχρι τις 10.00 το πρωί.
Από τη στιγμή που θα δημιουργηθούν οι συγκεκριμένες θέσεις τότε η τροφοδοσία θα μπορεί να γίνεται καθόλη τη διάρκεια της λειτουργίας των καταστημάτων.
ΡΟΗ
- Aλλαγή ώρας: Τα ξημερώματα της Κυριακής γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω
- Δημόκριτος- Διάβασμα με πρόγραμμα: Πώς μπορούν οι μαθητές να αξιοποιούν καλύτερα τον χρόνο τους
- Κώστας Ναλμπάντης: Το ενδεχόμενο μιας επιστροφής και τα διλήμματα του 2028
- Ασφαλιστικά Προγράμματα Υγείας και Αποταμίευσης στην Αλεξάνδρεια: Διώξτε τον φόβο για το αύριο με την εγγύηση του Γραφείου Καϊλιάνη – Κακοσούλη
- Νάουσα: Χρηματοδότηση 3.409.760 ευρώ για την αποκατάσταση του Κτηριακού Συγκροτήματος Ματθαίου
- Πωλείται οικόπεδο στο Νησέλι
- Έρχεται το myDiesel που φέρνει άμεσο όφελος 50,8 λεπτά το λίτρο στο αγροτικό πετρέλαιο: Τι κερδίζουν οι αγρότες, ποια πρατήρια μένουν εκτός
- Το όνομα του Γιάννη Γκιουρτζή στο τραπέζι των συζητήσεων για τις εκλογές του 2028

