Το καρπούζι αυτή την εποχή έιναι στις δόξες του και όλοι προσπαθούμε να διαλέξουμε ένα καλό, γλυκό και ζουμερό καρπούζι.
Το χτυπάμε για να ακούσουμε τον υπόκωφο ήχο του, κοιτάζουμε την κιτρινάδα στη βάση του για να δούμε πόσο ώριμο είναι και παρατηρούμε το κοτσάνι του για να δούμε αν είναι φρέσκο και έχει κοπεί νωρίς από το μποστάνι ή είναι ξερό και έχει ωριμάσει αρκετά.
Η αλήθεια έιναι ότι παρά τα όποια tips γνωρίζουμε, η επιλογή ενός καλού καρπουζιού έινι δύσκολη.
Το καλύτερο στοιχείο για να αυξήσεις τις πιθανότητες να διαλέξεις ένα καλό καρπούζι είναι να ξέρεις τηνπεριοχή στην οπία παράγεται και το μποστάνι από το οποίο το παίρνεις. Γι’αυ΄το και το Μάρκετ Εξαρχόπουλος έχει εξαιρετικά καρπούζια. Τα καλύτερα που έχω φάει αυτό το καλοκαίρι. Τα προμηθεύεται από μια περιοχή που έιναι γνωστή για την καλή παραγωγή καρπουζιών κι αυ΄το μάλλον κάνει τη διαφορά.
Κάντε μια βόλτα από το Μάρκετ Εξαρχόπουλος στη Μεγάλου Αλεξάνδρου και αυξήστε τις πιθανότητες να απολαύσετε ένα καρπούζι που θα σας μείνει αξέχαστο.