Close Menu
OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    ΝΕΑ

    Σύσκεψη της Επιτροπής Βιομηχανικού Ροδάκινου και Αχλαδιού της ΕΘΕΑΣ – Στο επίκεντρο οι ζημιές από τον παγετό και οι τιμές

    Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2025 10:53 ΠΜ

    Τα αδέρφια Διονυσίου ενώνουν τις φωνές τους για τα “Παιδιά της Άνοιξης”. Συναυλία στην Πατρίδα

    Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2025 9:06 ΜΜ

    Συμμετοχή του “Εν Σώματι Υγιεί” στο ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης 2025

    Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2025 6:39 ΜΜ
    Facebook X (Twitter) Instagram
    ΡΟΗ
    • Σύσκεψη της Επιτροπής Βιομηχανικού Ροδάκινου και Αχλαδιού της ΕΘΕΑΣ – Στο επίκεντρο οι ζημιές από τον παγετό και οι τιμές
    • Τα αδέρφια Διονυσίου ενώνουν τις φωνές τους για τα “Παιδιά της Άνοιξης”. Συναυλία στην Πατρίδα
    • Συμμετοχή του “Εν Σώματι Υγιεί” στο ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης 2025
    • ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη Μ. Χριστοδουλάκη στην Ημαθία για τη μείζονα σημασία του Νερού
    • Έως την Τρίτη 8 Ιουλίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας
    • Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημ. Αλεξάνδρειας για τη δράση συλλογής καπακιών
    • Νέα παρέμβαση στο Ανάκτορο των Αιγών πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ
    • Θέσεις εργασίας Οικονομολόγων και Λογιστών στην ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Παρασκευή, 4 Ιουλίου
    OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΤΟΠΙΚΑ
      • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
      • ΒΕΡΟΙΑ
      • ΝΑΟΥΣΑ
      • ΗΜΑΘΙΑ
      • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΑΓΟΡΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
      • ΒΙΒΛΙΟ
      • ΜΟΥΣΙΚΗ
      • ΧΟΡΟΣ
      • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
      • ΓΕΥΣΗ
      • ΔΙΕΘΝΗ
      • ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
      • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
      • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
      • ΤΑΞΙΔΙΑ
      • ΥΓΕΙΑ
      • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    Home»ΤΟΠΙΚΑ»ΗΜΑΘΙΑ»Voulis Chemicals: Επένδυση 3 εκατ. ευρώ για νέα μονάδα στη Στενήμαχο Ημαθίας

    Voulis Chemicals: Επένδυση 3 εκατ. ευρώ για νέα μονάδα στη Στενήμαχο Ημαθίας

    ΗΜΑΘΙΑ Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 3:19 ΜΜΑπό Ο Πολίτης
    Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Τη δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας στη Στενήμαχο Ημαθίας, επένδυσης 3 εκατ.ευρώ, όπου θα συγκεντρωθούν όλες οι παραγωγικές δραστηριότητές της -οι οποίες σήμερα μοιράζονται στα δύο εργοστάσιά της σε Νάουσα και Λευκάδια Ημαθίας- δρομολογεί η Voulis Chemicals, εταιρεία παραγωγής χημικών για την προστασία και την περιποίηση οχημάτων.

    Το επενδυτικό σχέδιο, με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2025, έχει υποβληθεί προς υπαγωγή στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου και προβλέπει τη δημιουργία μιας παραγωγικής εγκατάστασης 10.000 τ.μ. σε συνολική επιφάνεια 20 στρεμμάτων. Μάλιστα, οι κατασκευαστικές εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Η νέα μονάδα -στην οποία θα ενταχθούν και αυτοματοποιημένες αποθήκες για πρώτες ύλες και έτοιμα προϊόντα- θα διπλασιάσει τόσο την παραγωγική όσο και την αποθηκευτική δυναμικότητα της εταιρείας.

    Έρχεται δε ως απάντηση στην αυξημένη ζήτηση που υποδέχεται τα τελευταία χρόνια η Voulis Chemicals, αλλά και στα σχέδια εξωστρέφειας που έχει για το μέλλον. Η Voulis Chemicals εξάγει σε περισσότερες από 40 χώρες, από τη Ρουμανία, όπου διαθέτει και εμπορική θυγατρική, και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το Ισραήλ, την Τανζανία και την Ακτή Ελεφαντοστού, με τις εξαγωγές της να αποτελούν το 50% του κύκλου εργασιών της. Στα άμεσα σχέδιά της δε είναι οι αγορές της Λατινικής Αμερικής και των ΗΠΑ, όπου δεν διαθέτει παρουσία, αλλά και η διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην Ισπανία με τη δημιουργία ενός joint venture.

     

    Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί την παραγωγική της δραστηριότητα μέσω δύο μονάδων 6.000 τ.μ. σε Νάουσα και Λευκάδια Ημαθίας, με απόσταση 5 χλμ. μεταξύ τους. Παράγει δε τα πάντα γύρω από τον καθαρισμό και το πλύσιμο, εσωτερικό και εξωτερικό, ενός οχήματος, που μπορεί να είναι από ένα αυτοκίνητο μέχρι ένα πλοίο -διαθέτει μάλιστα σειρά marine- ή ακόμα και ένα αεροπλάνο. Παράλληλα, παράγει αντιψυκτικά και υγρά φρένων, ενώ ήταν από τις πρώτες ευρωπαϊκά εταιρείες που μπήκε στην παραγωγή AdBlue, ενός προϊόντος που περιορίζει την εκπομπή ρύπων των οχημάτων με diesel κινητήρες. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει από βενζινάδικα, συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτων μέχρι μεταφορικές εταιρείες, κρουαζιερόπλοια και γιοτ. Το δε μερίδιό της στην ελληνική αγορά ξεπερνά σήμερα το 60%.

    «Η νέα επένδυση για τη δημιουργία μιας σύγχρονης, με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές μονάδας, θα συμβάλλει στα σχέδιά μας, αυξάνοντας τόσο την παραγωγική μας δυναμικότητα όσο και τον όγκο της παραγωγής. Θα χτίσουμε τα 10.000 τ.μ. από τα 20 στρέμματα και μακάρι να αξιοποιήσουμε κι άλλα στο μέλλον» λέει στη Voria.gr η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Voulis Chemicals, Χριστίνα Βούλη, που ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης πριν από μερικούς μήνες.

    VOULIS CHEMICALS ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΗΜΑΘΙΑ
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
    Previous Article100 μέρες πολέμου Ισραήλ – Χαμάς: Κύμα οργής κατά Νετανιάχου «Πλησιάζει το τέλος της ηγεμονίας του»
    Next Article Η ιστορία θυμάται την Ξεχασμένη – Ομιλία του ιστορικού Ι. Μοσχόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

    Σχετικές αναρτήσεις

    Τα αδέρφια Διονυσίου ενώνουν τις φωνές τους για τα “Παιδιά της Άνοιξης”. Συναυλία στην Πατρίδα

    Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2025 9:06 ΜΜ

    Συμμετοχή του “Εν Σώματι Υγιεί” στο ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης 2025

    Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2025 6:39 ΜΜ

    ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη Μ. Χριστοδουλάκη στην Ημαθία για τη μείζονα σημασία του Νερού

    Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2025 12:36 ΜΜ



    ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ – ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

    Α.Φ.Μ. 800378397 Δ.Ο.Υ. ΒΕΡΟΙΑΣ

    ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 72 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

    Τ.Κ. 59300

    ΤΗΛ-ΦΑΞ: 23330 24222

    e-mail: politis6@otenet.gr

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 119165226000

     Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθυντής  : Νικόλαος  Σουρλόπουλος

    Διαχειριστής ιστοσελίδας: Νικόλαος Σουρλόπουλο

     Διευθυντής Σύνταξης :   Αλέξανδρος Σουρλόπουλος

     Διαχειριστής και Δικαιούχος του ονόματος τομέα : ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

     

    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

    politis6@otenet.gr
    Τηλέφωνο:23330 24222
    Φαξ:23330 24222

    Δήλωση συμμόρφωσης με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334

    H ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

    Η ιστοσελίδα opolitis.gr είναι πιστοποιημένη στο ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου της ΓΓ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Μ.Η.Τ. 232380

    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    © 2025 opolitis.gr

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.