Close Menu
OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    ΝΕΑ

    Συρμούλα Τζήμα-Τόπη: «Μαζί με τα ξερά να μην καίγονται και τα χλωρά»

    Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2025 8:54 ΜΜ

    Ζητούνται άτομα για μόνιμη εργασία στην εταιρεία Ναλμπανίδης

    Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2025 12:17 ΜΜ

    Εβδομάδα Ανακύκλωσης Ηλεκτρονικών Συσκευών στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας

    Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2025 10:17 ΠΜ
    Facebook X (Twitter) Instagram
    ΡΟΗ
    • Συρμούλα Τζήμα-Τόπη: «Μαζί με τα ξερά να μην καίγονται και τα χλωρά»
    • Ζητούνται άτομα για μόνιμη εργασία στην εταιρεία Ναλμπανίδης
    • Εβδομάδα Ανακύκλωσης Ηλεκτρονικών Συσκευών στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας
    • Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου μεταφέρεται η Λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας λόγω αργίας για την επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης
    • Στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας για ακόμη μία φορά ο Λ.Τσαβδαρίδης
    • Σωματείο Εργαζομένων Υγ. Μονάδας Νάουσας: Κάλεσμα για Διαμόρφωση του Νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου Νάουσας
    • Κώστας Τσιάρας: Ξεκινούν οι πληρωμές από την ερχόμενη εβδομάδα
    • Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας στις δηλώσεις του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου
    OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΤΟΠΙΚΑ
      • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
      • ΒΕΡΟΙΑ
      • ΝΑΟΥΣΑ
      • ΗΜΑΘΙΑ
      • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΑΓΟΡΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
      • ΒΙΒΛΙΟ
      • ΜΟΥΣΙΚΗ
      • ΧΟΡΟΣ
      • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
      • ΓΕΥΣΗ
      • ΔΙΕΘΝΗ
      • ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
      • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
      • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
      • ΤΑΞΙΔΙΑ
      • ΥΓΕΙΑ
      • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    Home»ΤΟΠΙΚΑ»ΒΕΡΟΙΑ»Από τη Βέροια η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. – Οι υποθέσεις της Βέροιας που την ώθησαν να γίνει αστυνομικός

    Από τη Βέροια η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. – Οι υποθέσεις της Βέροιας που την ώθησαν να γίνει αστυνομικός

    ΒΕΡΟΙΑ Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2024 6:24 ΜΜΑπό Ο Πολίτης
    Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Δύο υποθέσεις που συγκλόνισαν τη Βέροια, η γυναικοκτονία της Κικής Κούσογλου και η εξαφάνιση του μικρού Άλεξ, ήταν, όπως εξομολογήθηκε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, τα γεγονότα που τη σημάδεψαν και την έστρεψαν στην επιλογή να γίνει αστυνομικός.

    Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η απόφαση να γίνει αστυνομικός «ήρθε στη Γ’ Λυκείου, όταν είπα θα ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα».

    «Υπήρχαν τότε δύο γεγονότα στη Βέροια: το ένα ήταν μια γυναικοκτονία της Κικής Κούσογλου, ήταν φίλη της οικογένειας μου, ήταν μια από τις στιγμές που με σημάδεψε, και η άλλη ήταν η υπόθεση του Άλεξ. Μου δημιουργήθηκε η αίσθηση της απονομής δικαιοσύνης γιατί περιμέναμε τη δικαίωση των θυμάτων» εί[πε η κυρία Δημογλίδου.

    Όπως είπε, μάλιστα, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ «την αγαπώ την αστυνομία, δεν το μετανιώνω. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ήταν η πρώτη μου επιλογή».

    Ο 23χρονος Δάνος Μουρατίδης και η 20χρονη Κική Κούσογλου γνωρίζονταν από παιδιά. Για πέντε χρόνια ήταν ζευγάρι. Ωστόσο οι καυγάδες κυριαρχούν εξαιτίας της ζήλιας του Μουρατίδη. Δεκαπέντε μέρες πριν το βράδυ της δολοφονίας οι δυο τους χώρισαν. Την ώρα που η 20χρονη κοπέλα κοιμάται βρίσκει την ευκαιρία να ψάξει το κινητό της. Μόλις βλέπει μήνυμα από άλλον άνδρα «θολώνει». Την ξύπνησε και μάλωσαν. Πάνω στον καυγά την έπιασε από το λαιμό και την στραγγάλισε. Αμέσως μετά με τη βοήθεια ενός ξαδέρφου του έκρυψε το άψυχο σώμα της στο Φράγμα Ασωμάτων Ημαθίας, στις όχθες του Αλιάκμονα.

    Γύρισε στο σπίτι του σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Δύο μέρες μετά η μητέρα της δήλωσε ότι το παιδί της εξαφανίστηκε. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από τους πρώτους που κλήθηκαν για κατάθεση ήταν ο Δάνος με το «αγγελικό πρόσωπο». Μάλιστα είχε παραδεχθεί ότι ήταν ο τελευταίος που την είδε ενώ αναφέρθηκε και σε ένα μήνυμα που της είχε στείλει όταν του είπε να χωρίσουν και το οποίο έγραφε «όπως νομίζεις εσύ. Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη. Καλά να περνάς, φιλάκια».

    Μάλιστα ήταν τόσο πειστικός που βγήκε ακόμα στο «Φως στο Τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε δύο φορές μαζί του ενώ μέσα από την εκπομπή απηύθυνε έκκληση για τον εντοπισμό της. Μετά από τέσσερις μήνες ο Μουρατίδης ομολόγησε το έγκλημά του και υπέδειξε στην ΕΛ.ΑΣ που είχε κρύψει το πτώμα της Κικής Κούσογλου.

    Ενώπιον του δικαστηρίου ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη από την οικογένεια της Κικής. «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί, σαν παντρεμένοι. Κάποιες φορές μαλώναμε, χωρίζαμε για έναν μήνα, τρεις μέρες και τα ξαναβρίσκαμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Πώς περιέγραψε τον στραγγαλισμό

    «Είχαμε χωρίσει δύο εβδομάδες πριν. Συζητούσαμε και πέρασε η ώρα. Εκείνη κοιμήθηκε, ενώ εγώ έβλεπα τηλεόραση», είπε. Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι έψαξε το κινητό της Κικής και βρήκε μήνυμα από κάποιον άλλο άντρα, στη συνέχεια είπε πως την ξύπνησε και ζήτησε εξηγήσεις για το μήνυμα. Έπειτα από τον καβγά τους, ο 23χρονος την άρπαξε από το λαιμό και τη στραγγάλισε.

    «Την τράβηξα πάνω μου. Δεν θυμάμαι αν φώναζε ή αν είπε κάτι. Όταν την άφησα, δεν κουνιόταν. Έπιασα το σφυγμό της. Διαπίστωσα πως δεν αναπνέει. Εκείνη την ώρα τα έχασα. Πανικοβλήθηκα και αποφάσισα να την εξαφανίσω. Δεν ξέρω τι έπαθα. Λες και δεν ήμουν εγώ…», πρόσθεσε.

    Η ποινή του δικαστηρίου ήταν ισόβια χωρίς ελαφρυντικά. Μεταφέρθηκε στις φυλακές Διαβατών ενώ στον ξάδερφό του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Ακόμα και σήμερα αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι πολλές κοπέλες του έστελναν γράμματα στις φυλακές (κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον «δράκο της Δράμας» Κυριάκο Παπαχρόνη).

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
    Previous ArticleΜε 26 θέματα συνεδριάζει στις 9 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας
    Next Article Εορτολόγιο 6 Δεκεμβρίου: Μεγάλη εορτή για την Ορθοδοξία – Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

    Σχετικές αναρτήσεις

    Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας στις δηλώσεις του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

    Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2025 10:41 ΠΜ

    Νέες προσλήψεις ενισχύουν το Νοσοκομείο Βέροιας – Πέντε ειδικοί γιατροί στη δύναμη του Νοσοκομείου

    Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2025 10:26 ΠΜ

    ΟΧΙ στη συγχώνευση του Νοσοκομείου Νάουσας λέει το Σωματείο εργαζομένων

    Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2025 10:21 ΠΜ




    ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ – ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

    Α.Φ.Μ. 800378397 Δ.Ο.Υ. ΒΕΡΟΙΑΣ

    ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 72 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

    Τ.Κ. 59300

    ΤΗΛ-ΦΑΞ: 23330 24222

    e-mail: politis6@otenet.gr

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 119165226000

     Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθυντής  : Νικόλαος  Σουρλόπουλος

    Διαχειριστής ιστοσελίδας: Νικόλαος Σουρλόπουλο

     Διευθυντής Σύνταξης :   Αλέξανδρος Σουρλόπουλος

     Διαχειριστής και Δικαιούχος του ονόματος τομέα : ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

     

    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

    politis6@otenet.gr
    Τηλέφωνο:23330 24222
    Φαξ:23330 24222

    Δήλωση συμμόρφωσης με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334

    H ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

    Η ιστοσελίδα opolitis.gr είναι πιστοποιημένη στο ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου της ΓΓ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Μ.Η.Τ. 232380

    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    © 2025 opolitis.gr

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.