Σε διακοπή της υδροδότησης στη Δημοτική Κοινότητα Πλατάνου προχώρησε η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας, λόγω βλάβης που σημειώθηκε στο υποβρύχιο αντλητικό συγκρότημα της γεώτρησης πλησίον του υδατόπυργου Πλατάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας, η διακοπή νερού βρίσκεται σε ισχύ από αργά το βράδυ του Σαββάτου 30 Αυγούστου.
Για την αποκατάσταση της βλάβης, έχουν προγραμματιστεί εργασίες εξαγωγής και επιδιόρθωσης του υποβρύχιου αντλητικού συγκροτήματος. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το πρωί της Δευτέρας 31 Αυγούστου, στις 8:30, με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος.
Όπως αναφέρει η ΔΕΥΑ, εκτιμάται ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν έως τις 15:00 της ίδιας ημέρας, οπότε και αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση στην περιοχή.
Η Δημοτική Επιχείρηση ζητά την κατανόηση των κατοίκων για την προσωρινή ταλαιπωρία.

