Εκφράζω τις θερμές ευχές για επιτυχή θητεία στην θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ανδρέα Καλογερόπουλο.
Οι ευχές είναι διπλές αφού η σύζυγος του κα. Σοφία Γαϊτανίδου, διοικήτρια της σχολής επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ στη Βέροια προήχθη και η ίδια στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή. Ο νέος μας Αστυνομικός Διευθυντής είναι γνώστης των αρμοδιοτήτων της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Ημαθία και διακρίνεται για το ήθος και την κατάρτιση του. H Π.Ε Ημαθίας είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί του, όπως και με όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης, όπου και όταν της ζητηθεί.
ΡΟΗ
- Φροντιστήριο ΠΡΑΞΙΣ: Εκδήλωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τις επιλογές σπουδών
- Θέλεις ΔΩΡΕΑΝ ταξίδι στην Σκιάθο;
- Μιλένα Αποστολάκη από την Αλεξάνδρεια: Το ΠΑΣΟΚ δίνει μια μάχη ευθύνης, σοβαρότητας και ελπίδας για το αύριο της χώρας
- Φροντιστήριο Πράξις: Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού το Σάββατο 7 Νοεμβρίου
- Οι φοιτητικές καινοτομίες εντυπωσίασαν τους μαθητές στην Έκθεση Φοιτητικής Έρευνας και Καινοτομίας στο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας
- Έξυπνα παιδιά, χαμηλοί βαθμοί: Τι συμβαίνει πραγματικά και τί μπορούμε να κάνουμε.
- Erudivo: Ιδιαίτερο ή ολιγομελές τμήμα; Τι να επιλέξω;
- ΔΕΥΑΑΛ: Διακοπή νερού στο Σταυρό Αλεξάνδρειας

