Εκφράζω τις θερμές ευχές για επιτυχή θητεία στην θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ανδρέα Καλογερόπουλο.
Οι ευχές είναι διπλές αφού η σύζυγος του κα. Σοφία Γαϊτανίδου, διοικήτρια της σχολής επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ στη Βέροια προήχθη και η ίδια στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή. Ο νέος μας Αστυνομικός Διευθυντής είναι γνώστης των αρμοδιοτήτων της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Ημαθία και διακρίνεται για το ήθος και την κατάρτιση του. H Π.Ε Ημαθίας είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί του, όπως και με όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης, όπου και όταν της ζητηθεί.
ΡΟΗ
- Το αίτημα για τη σιδηροδρομική προαστιακή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Ημαθίας -Έδεσσας υποστηρίζει η ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας
- Κομισιόν: Πλήρης στήριξη στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συντάξεις Ιουλίου: Από την Πέμπτη 25/6 η καταβολή τους
- Αναδρομική μείωση δόσεων για πάνω από 100.000 δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη – Τι ισχύει με τους τόκους και τα καταβληθέντα ποσά (Παραδείγματα)
- Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 22 διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Ιούλιο
- Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή η νέα ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια – Ποια τα άμεσα οφέλη για 100.000 δανειολήπτες, αναλυτικά παραδείγματα
- Ημαθία: Ισχυρό μήνυμα πρόληψης μέσα από τις δράσεις των ΚΟΜΥ και το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
- Διακοπή νερού σε τμήμα της Αλεξάνδρειας – Δείτε πού

