OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    ΝΕΑ

    Μια “μαγική” εκδήλωση – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι στο ΠΠΚ της Αλεξάνδρειας

    Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 10:57 ΜΜ

    Λίνα Τουπεκτσή: Αναγκαιότητα η μείωση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές για τα κατοικίδια ζώα

    Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 7:33 ΜΜ

    Αθλητισμός για όλους – Αθλητισμός χωρίς εμπόδια – Ενημερωτική Ημερίδα από το Αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ “ΑΙΓΕΣ-ΒΕΡΓΙΝΑ”

    Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 12:44 ΜΜ
    Facebook Twitter Instagram
    ΡΟΗ
    • Μια “μαγική” εκδήλωση – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι στο ΠΠΚ της Αλεξάνδρειας
    • Λίνα Τουπεκτσή: Αναγκαιότητα η μείωση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές για τα κατοικίδια ζώα
    • Αθλητισμός για όλους – Αθλητισμός χωρίς εμπόδια – Ενημερωτική Ημερίδα από το Αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ “ΑΙΓΕΣ-ΒΕΡΓΙΝΑ”
    • Οριστικά εκτός ο συνδυασμός της Δώρας Κουρκουτά
    • “Έφυγε” ο συμπολίτης μας Τάσος Κατσαντώνης
    • Νίκος Αβραμίδης: Με πολλή δουλειά μπορούμε να βελτιώσουμε την πόλη μας
    • Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ Αλεξάνδρειας
    • Στην Αλεξάνδρεια την Πέμπτη ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μυλόπουλος
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Facebook Twitter Instagram
    Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου
    OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΤΟΠΙΚΑ
      • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
      • ΒΕΡΟΙΑ
      • ΝΑΟΥΣΑ
      • ΗΜΑΘΙΑ
      • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΑΓΟΡΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
      • ΒΙΒΛΙΟ
      • ΜΟΥΣΙΚΗ
      • ΧΟΡΟΣ
      • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
      • ΓΕΥΣΗ
      • ΔΙΕΘΝΗ
      • ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
      • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
      • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
      • ΤΑΞΙΔΙΑ
      • ΥΓΕΙΑ
      • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    Αρχική»ΤΟΠΙΚΑ»ΗΜΑΘΙΑ»Ημαθία: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», λέει τώρα η 29χρονη μητέρα

    Ημαθία: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», λέει τώρα η 29χρονη μητέρα

    ΗΜΑΘΙΑ Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 6:33 ΜΜBy Ο Πολίτης
    Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
    Κοινοποίηση
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Η γυναίκα πέταξε το 11μηνο κοριτσάκι της στον Αλιάκμονα – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί – Ήθελα να το αναγνωρίσω αλλά δεν με άφηναν, λέει ο πατέρας του

    Ασφυκτικο θάνατο εντός ύδατος έδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 11 μηνών βρέφους το οποίο φέρεται να σκότωσε η 29χρονη μητέρα του παραμονή Πρωτοχρονιάς, ρίχνοντάς το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

    Η γυναίκα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στη συνέχεια αποχώρησε με χειροπέδες. Βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο του δικαστηρίου φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και κουκούλα στο κεφάλι, ενώ δεν είπε κουβέντα στους δημοσιογράφους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραδέχεται ότι πήγε με το παιδί της στο φράγμα, ωστόσο αρνείται ότι είναι αυτή που το σκότωσε. «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δε ξέρω τι έγινε», έλεγε συνεχώς η 29χρονη. Η ίδια αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια την ερχόμενη Τετάρτη.

    Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα φέρεται πως πήρε ταξί από το χωριό Σταυρό Ημαθίας στις 31 Δεκεμβρίου, με το μωρό στην αγκαλιά και κατευθύνθηκαν προς το σημείο που το πέταξε στο νερό.

    Στη συνέχεια, έφυγε για Αλεξάνδρεια και διέμεινε σε ξενοδοχείο, όπου πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ενώ μόλις ξημέρωσε επέστρεψε στο σπίτι όπου ζούσε με με το μωρό, τη γιαγιά και τον παππού του.

    Ο οδηγός ταξί που την πήρε από το φράγμα του Αλιάκμονα, ανέφερε ότι έλαβε κλήση από το κέντρο στις 16.05 για το φράγμα και από εκεί παρέλαβε τη γυναίκα η οποία του είπε να την μεταφέρει στην περιοχή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια.

    «Δεν έδειχνε ταραγμένη, δεν είχε μαζί της κάποιο παιδί. Έκατσε στα πίσω καθίσματα και σε όλη τη διαδρομή δεν είπε τίποτα απολύτως. Η συμπεριφορά της ήταν απολύτως φυσιολογική, νορμάλ, όπως όλος ο κόσμος. Την παρέλαβα από τον κεντρικό δρόμο, πριν τη γέφυρα», ανέφερε ο οδηγός ταξί, ο οποίος κλήθηκε από την αστυνομία για κατάθεση.

    Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

    Η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έδειξε ασφυκτικό θάνατος εντός ύδατος.

    Σημειώνεται ότι η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

    Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα ομολόγησε στις Αρχές τι συνέβη και συνελήφθη.

    πηγη

    #pgnews #ΕΛΛΑΔΑ #ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΒΕΡΟΙΑ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ
    Κοινοποίηση Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
    Προηγούμενο άρθρο Δέκα νέα μέτρα για να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις των φαρμάκων στην αγορά
    Επόμενο άρθρο Σε ισχύ οι νέοι κανόνες και τα ψηφιακά εργαλεία για τις παροχές της ΔΥΠΑ

    Σχετικές αναρτήσεις

    Λίνα Τουπεκτσή: Αναγκαιότητα η μείωση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές για τα κατοικίδια ζώα

    Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 7:33 ΜΜ

    Αθλητισμός για όλους – Αθλητισμός χωρίς εμπόδια – Ενημερωτική Ημερίδα από το Αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ “ΑΙΓΕΣ-ΒΕΡΓΙΝΑ”

    Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 12:44 ΜΜ

    Αχτσιόγλου ή Κασσελάκη; Ποιον ψήφισαν στην Ημαθία

    Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 10:22 ΜΜ

     



    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

    politis6@otenet.gr
    Τηλέφωνο:23330 24222
    Φαξ:23330 24222

    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    © 2023 opolitis.gr

    Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για να αναζητήσετε .πατήστε Esc να ακυρώσω