Close Menu
OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    ΝΕΑ

    “Μάγεψε” το Αλεξανδρινό κοινό η Καθηγήτρια Ιστορίας Μαρία Ευθυμίου

    Τρίτη, 20 Μαΐου 2025 11:36 ΠΜ

    Πανελλήνια πρωτιά για τον Ημαθίωνα, χρυσοί Αποστολίδης και Καλανίδης!

    Δευτέρα, 19 Μαΐου 2025 10:26 ΠΜ

    Ομιλία της Ψυχολόγου Δέσποινας Μπαλάτσα για το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων

    Δευτέρα, 19 Μαΐου 2025 9:37 ΠΜ
    Facebook X (Twitter) Instagram
    ΡΟΗ
    • “Μάγεψε” το Αλεξανδρινό κοινό η Καθηγήτρια Ιστορίας Μαρία Ευθυμίου
    • Πανελλήνια πρωτιά για τον Ημαθίωνα, χρυσοί Αποστολίδης και Καλανίδης!
    • Ομιλία της Ψυχολόγου Δέσποινας Μπαλάτσα για το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων
    • Το Πρόγραμμα του 3ήμερου Πανηγυριού στο Λουτρό 19 – 21 Μαΐου προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης.
    • Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Λάζαρος Τσαβδαρίδης στα εγκαίνια της νέας μονάδας της Agrino
    • 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: Βραβείο στον 15ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema διάβασες;»
    • Εθελοντική αιμοδοσία στο Περιφερειακό Ιατρείο Μελίκης το πρωί της Κυριακής 18 Μαΐου
    • Νίκος Κουτσογιάννης: «Μετατρέπουμε τον Δήμο μας σε εκπαιδευτικό και ερευνητικό πόλο»
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Τρίτη, 20 Μαΐου
    OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΤΟΠΙΚΑ
      • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
      • ΒΕΡΟΙΑ
      • ΝΑΟΥΣΑ
      • ΗΜΑΘΙΑ
      • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΑΓΟΡΑ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
      • ΒΙΒΛΙΟ
      • ΜΟΥΣΙΚΗ
      • ΧΟΡΟΣ
      • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
      • ΓΕΥΣΗ
      • ΔΙΕΘΝΗ
      • ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
      • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
      • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
      • ΤΑΞΙΔΙΑ
      • ΥΓΕΙΑ
      • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    OPOLITIS.GROPOLITIS.GR
    Home»ΑΠΟΨΕΙΣ»Λίνα Τουπεκτσή: Κοινωνική προσφορά από όλους για όλους !

    Λίνα Τουπεκτσή: Κοινωνική προσφορά από όλους για όλους !

    ΑΠΟΨΕΙΣ Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 8:05 ΠΜΑπό Ο Πολίτης
    Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit WhatsApp Email
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Διανύουμε τις άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος, όπου η φιλανθρωπία και η κοινωνική προσφορά του καθενός μας, κυριαρχεί στη λίστα των προτεραιοτήτων του. Όμως αυτά δεν πρέπει να είναι για μια καθορισμένη χρονική στιγμή, αλλά πρέπει να αποτελούν σταθερή στάση στη ζωή μας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
    Ανεξάρτητα με το αν ζούμε στη Βέροια ή στην Αλεξάνδρεια ή σε κάποιο χωριό της Ημαθίας μας, είμαστε όλοι μέλη της κοινωνίας και έχουμε την ευθύνη να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και να βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους και κατ επέκταση την κοινότητα μας.
    Μπορούμε όλοι μας να προσφέρουμε στον τόπο μας δίνοντας προσοχή στους ανθρώπους γύρω μας, αντιμετωπίζοντάς τους με ενσυναίσθηση και προσπαθώντας να βρούμε τρόπους για να καλύψουμε τις ανάγκες τους, όπου εκτός από κάποιο υλικό αγαθό, μπορούμε και ανέξοδα να τους χαρίσουμε ένα χαμόγελο ή μια ζεστή κουβέντα.

    Από την άλλη ο εθελοντισμός και οι εκπρόσωποί του έχουν αποδείξει ότι σε δύσκολες στιγμές είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αλληλεπίδρασης με την κοινότητα.
    Ως εθελόντρια σε αρκετές οργανώσεις ο μικρός χρόνος που διαθέτω έχω διαπιστώσει ότι προσφέρει μεγάλη χαρά και αποτελέσματα στους τελικούς αποδέκτες.

    Εθελοντικές οργανώσεις που έχουμε στον τόπο μας, επιτελούν σημαντικό έργο και πρόθεση μου είναι να τους στηρίζω πάντα και να συμπαρασύρω και άλλους εθελοντές γιατί πιστεύω στο “Μαζί και τη συνεργασία” .

    Η υλοποίηση της μεγαλύτερης τράπεζας αίματος ήταν και είναι στις προθέσεις μου διότι η πρόληψη είναι αυτή που σώζει ζωές.

    Στην Ημαθία υπάρχουν οργανώσεις που κάνουν καταπληκτική δουλειά. Εκτός λοιπόν από την οικονομική στήριξη οι φιλανθρωπικές οργανώσεις μπορεί να αξιοποιούν μεταχειρισμένα είδη, να δέχονται εθελοντική εργασία και πολλά άλλα που δεν κοστίζουν….

    Η κοινωνική προσφορά και ο εθελοντισμός είναι χώροι που συμμετέχω ενεργά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και είναι οι βασικότεροι λόγοι της συμμετοχής μου στην πολιτική, ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα για να κάνω περισσότερα πράγματα που θα ωφελήσουν την κοινωνία της Ημαθία με στόχο κυρίως τον άνθρωπο, το περιβάλλον, τις ίσες ευκαιρίες, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό μας, την καταπολέμηση κάθε κοινωνικής διάκρισης και τόσα άλλα που ενώ θα έπρεπε να έχουν αναπτυχθεί, παραμένουν στάσιμα.

    Όσοι με γνωρίζετε, το ξέρετε πολύ καλά, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε, το βλέπω στα μάτια σας στις καθημερινές μου επαφές…και τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας !

     

    (Λίνα) Μαγδαληνή Π. Τουπεκτσή

    Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΙΝΑ ΤΟΥΠΕΚΤΣΗ
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
    Previous ArticleAlpha Bank: «Παγώνει» τα επιτόκια στεγαστικών δανείων – Η ανακοίνωση της τράπεζας
    Next Article Νάουσα: Υποχρέωση καθαρισμού ιδιωτικών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

    Σχετικές αναρτήσεις

    Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Λάζαρος Τσαβδαρίδης στα εγκαίνια της νέας μονάδας της Agrino

    Δευτέρα, 19 Μαΐου 2025 8:31 ΠΜ

    Λ. Τσαβδαρίδης: DRONE θα επιτηρεί για πρώτη φορά τους ορεινούς όγκους της Ημαθίας

    Παρασκευή, 16 Μαΐου 2025 9:40 ΠΜ

    Ξεκινά ο διαγωνισμός για το έργο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου

    Τρίτη, 13 Μαΐου 2025 7:20 ΜΜ



    ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ – ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

    Α.Φ.Μ. 800378397 Δ.Ο.Υ. ΒΕΡΟΙΑΣ

    ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 72 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

    Τ.Κ. 59300

    ΤΗΛ-ΦΑΞ: 23330 24222

    e-mail: politis6@otenet.gr

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 119165226000

     Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθυντής  : Νικόλαος  Σουρλόπουλος

    Διαχειριστής ιστοσελίδας: Νικόλαος Σουρλόπουλο

     Διευθυντής Σύνταξης :   Αλέξανδρος Σουρλόπουλος

     Διαχειριστής και Δικαιούχος του ονόματος τομέα : ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

     

    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

    politis6@otenet.gr
    Τηλέφωνο:23330 24222
    Φαξ:23330 24222

    Δήλωση συμμόρφωσης με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334

    H ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

    Η ιστοσελίδα opolitis.gr είναι πιστοποιημένη στο ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου της ΓΓ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Μ.Η.Τ. 232380

    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    © 2025 opolitis.gr

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.