Ανοικτή εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Τι ζητά η Κεντρική Μακεδονία από τις Προοδευτικές Δυνάμεις» διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μέσω της Επιτροπής Διεύρυνσης και Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΕΔΔΗΣ), τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ.
Στο πλαίσιο της θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας κοινής γνώμης, καθώς και οι νέες συμμετοχές στην Επιτροπή από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τοποθετήσεις εκπροσώπων κινήσεων και συλλογικοτήτων του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, αλλά και ανένταχτων πολιτών.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Γραμματέας της ΚΠΕ Γιάννης Βαρδακαστάνης και ο επικεφαλής της ΕΔΔΗΣ Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ τον συντονισμό έχουν αναλάβει οι δημοσιογράφοι Μάρνη Χατζηεμμανουήλ και Βαγγέλης Στολάκης.

