Αναχώρησαν για την Βαρκελώνη της Ισπανίας, την Τρίτη 05 Απριλίου και για 13 ημέρες δύο ροές ειδικοτήτων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας, στο πλαίσιο εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ KA1 με κωδικό: 2021-1-EL01-KA121-VET-000011090.
Η κινητικότητα αφορά σε :
10 μαθητές του τομέα Πληροφορικής, του 1ου ΕΠΑ.Λ και του 3ου (Εσπερινού) ΕΠΑ.Λ. Βέροιας με τίτλο: «e-monuments: πολιτιστικά μνημεία σε εικονικούς γεωχωρικούς κόσμους» με συνοδούς καθηγητές τους κ. Δ. Ατματζίδη και Ν. Ουσουλτζόγλου.
10 μαθητές του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας και των τομέων Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος και Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Βέροιας με τίτλο: «Το έξυπνο τρόφιμο προσαρμοσμένο στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις» με συνοδούς καθηγητές τις κ. Τσαχουρίδου Π. και Ψαρά Ε.
Πριν από την αναχώρηση υλοποιήθηκαν στο χώρο του σχολείου προπαρασκευαστικές συναντήσεις με τους μαθητές με σκοπό την απόκτηση βασικών δεξιοτήτων επικοινωνίας στην Ισπανική γλώσσα, ψηφιακών δεξιοτήτων και γνώσεων επί του αντικειμένου της κάθε ροής.
Το κόστος κατάρτισης, διαβίωσης, ασφάλισης, πολιτιστικών επισκέψεων και μετακινήσεων στα πλαίσια της δράσης καλύπτεται εξ΄ ολοκλήρου από το πρόγραμμα Erasmus+. Εθνική Μονάδα Συντονισμού του προγράμματος Erasmus+ είναι το Ι.Κ.Υ.
ΡΟΗ
- Οι κόρες του Βετσοπουλου δωριζουν το ΚΟΝΑΚΙ στο Δήμο Αλεξάνδρειας
- Επισκέψεις του Λ. Τσαβδαρίδη στις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου της Αλεξάνδρειας
- Υπογράφηκε η σύμβαση για την “Προμήθεια συστημάτων έξυπνης πόλης και Βιώσιμης κινητικότητας” από το Δήμο Αλεξάνδρειας
- Απαγόρευση στάθμευσης σε πλευρές των οδών Παπάγου και Παύλου Μελά
- Δεν θα πραγματοποιηθούν Rapid Tests την επόμενη εβδομάδα στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας
- Έρχεται η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Βέροια!
- Πέθανε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου
- Μήνυμα Κώστα Καλαϊτζίδη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων