Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας διοργάνωσε τον εορτασμό των Προστατών των Ιατρών , Αγίων Κύρου και Ιωάννου των Αναργύρων στη Βέροια . Η εκδήλωση περιελάμβανε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία , προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κραγκούγιεβατς και Σουμαδίας κ. Ιωάννου συλλειτουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Βεροίας Ναούσης και καμπανίας.
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας η Ιατρός Μικροβιολόγος και Επιμελήτρια του Γ.Ν.Βεροίας Μαρία Παλαμούτη , ανέπτυξε το θέμα :<<Ιατροί Ανάργυροι του χθές και του σήμερα>>. Παράλληλα ,τελέστηκε Αρχιερετικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ιατρών που άσκησαν την Ιατρική στην Ημαθία και έχουν αποβιώσει.
Μετά την Θεία Λειτουργία , ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίαςπαρέθεσε δεξίωση στον Πολυχώρο <<Ελιά>> στην αίθουσα SALA, όπου τιμήθηκαν οι συνάδελφοι ιατροί Σαλή Θωμαή, Παναγιωτίδης Στέργιος και Σούμπουρος Νικόλαος που συνταξιοδοτήθηκαν το 2024 με την επίδοση τιμητικών πλακετών .